An absolute must-have for your best life ever!

New!
The Universal Garden of Emuna in Dutch - the universal guide to a happy and contented life now in the Dutch language! [emuna betekent vertrouwen en meer dan dat]

This incredible best-seller is your ultimate practical guide to life! Discover the power of emuna and get powerful tools for dealing with life's challenges.
"By way of emuna, life in this world is more beautiful, and...the entire world is like a blossoming garden."

Dit boek is geschreven door iemand die een van de meest riskante taken had in de luchtmacht, als medische hulpverklener  waar hij piloten die over de grens waren neer gestort moest zoeken en frontlinie operaties had te verichten.
Na zijn dienst plicht wilde hij dokter worden en daar dat erg moeilijk was in die tijde in Israel liet hij zich inschrijven aan een universiteit inCanada.
Maar de plannen van de Schepper waren anders dan zijn plannen.......tijdens een rereseve dienst in het leger [die een ieder verplicht te doen is na zijn dienstplicht-zo'n 6 weken per jaar] werd hij gewond en liep zijn leven anders.
Dit boek zal niemand ongeraakt laten en kan voor het hele verdere leven van immens belang zijn voor een IEDER.
Ker op keer zal men het willen raadplegen na het eenmaal gelezen te hebben.
Het is al in vele talen verkrijgbaar : Engels,Frans, Spaans,Duits,Portugees,Russisch etc
In Zuid-Amerika zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht.
Omdat het doel is te komen tot een persoonlijk gelukkiger leven voor een ieder en tot een veel betere wereld is de prijs UITERST laag gehouden.
Oordeel voor jezelf!

Voor bestellingen: [kan ook in andere talen via de website]

 

 

By Rabbi Shalom Arush, translated into Dutch. Paperback, 567 pages.

https://www.breslev.co.il/store/books/breslev_books_english/de_universele_gaarde_van_emuna_the_universal_garden_of_emuna_in_dutch.aspx?id=28226&language=english